top of page

Concert | Cantata "Super D"


El passat diumenge 24 d'abril, els Rossinyols de Tarragona, juntament amb Cantarelus, de la Nou de Gaià, i el Cor Infantil de l'Escola Guillem Fortuny vam oferir un concert a l'escola de Vilafortuny (Cambrils) on vam presentar la cantata "Super D", un drac que neix fill d'una parella de sargantanes i que, tot i que en un principi no troba el seu lloc, finalment resulta que té tantes habilitats que el fan un superheroi. Ens han ajudat a cantar millor l'Eladi, al piano, el David, a la bateria, la Graciella, directora dels Cantarelus, i la Maria que ha dirigit tot el concert. Ah, i per explicar millor la història del Super D, el Marc ha fet uns videos amb dibuixos i la narració de la cantata! Us deixem unes quantes fotos de l'assaig i del concert!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page