top of page

Tallers de final de Curs: Body Percussion


Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

El primer taller, el dimecres 31 de maig, els Adagio hem tingut la satisfacció de viure la integració del nostre cos amb el ritme, que ens ha permés anar despertant la creativitat com a eina de comunicació més sincera. Hem treballat des de la música, el moviment i l’emoció al Taller de percussió corporal com a eina interpretativa, pedagògica i de creixement personal organitzat i conduït per una gran professional i percussionista corporal, la Neus Plana. Gràcies Neus per aquesta magnífica experiència.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page