ACCT | Presentació

L'Associació Cor Ciutat de Tarragona (ACCT) es va crear a partir del Cor Ciutat de Tarragona, acollint el cor infantil Els Rossinyols, que ja existia, el Jove Cor de Tarragona, actualment desaparegut i el cor d'adults Cor Adagio.  L' objectiu de l'associació és estructurar una autèntica escola coral que pugui acollir  a totes aquelles persones que estimen i volen créixer en la pràctica de la música i, més concretament, del cant coral, amb tots els avantatges formatius que el caracteritzen. L'Associació  té, a més, una clara vocació de servei a la ciutat de Tarragona i les ciutats properes, raó per la qual ha treballat i treballa en d'altres propostes com l'orga-nització de la Setmana Cantant Internacional (trianual), l'encàrrec de composició de cantates vinculades a la cultura de la nostra terra  (Amics de pedra, Foc, foc, xip, xap, xop, Cada castell una flama, entre d'altres) i l'organització de cursos, cicles de concerts, conferències... relacionats amb la pràctica coral.

ACCT

Actualitat de l'ACCT |

10/2/2020

Publiquem les fotos d'aquest curs amb la nostra nova directora, la Mireia Besora!

1/12/2019

Una participació ben emotiva.  Ens conviden a cantar a diferents estances de l'Hospital Joan XXIII. Veure les cares de consol dels familiars i els propis malalts que fan poder sortir al passadís, no té preu.

30/9/2018

Els ADAGIO iniciem el curs 2018/19 amb un magnífic taller de descoberta de repertori a càrrec del director argentí @Alejandro Merayo.

Ja tenim les veus a punt!

COMENCEM! 

2/6/2018

Aquest matí els cantaires del Cor Adagio i d’Els Rossinyols (mitjans) hem assistit a l’assaig general del concert final del Cicle “El cor a la veu” que el CorIncrescendo ha organitzat per celebrar el seu 10è aniversari. 

Màquines a punt pel concert d’aquesta tarda al Teatre Tarragona!! 

Us hi esperem!

28/4/2018

Avui el Cor Adagio hem actuat al cicle “El Cor a la Veu” que el Cor InCrescendo ha organitzat en motiu del seu 10è aniversari. Al concert d’avui també hi participaven els Cor ArsMusicae.

Estem molt contents d’haver pogut ser unes de les 24 corals que han anat participant durant els 12 concerts del Cicle.

Us deixem tres fotos del concert. 

Cor ArsMusicae

26/1/2018

Aquest trimestre duem a terme la nostra activitat a l’antic cafè del Teatre Metropol. Aquest dimecres vam tenir l’ajuda del Marc Guerris, director dels Rossinyols de Tarragona, els petits de la nostra associació i ens va començar a ensenyar les cançons que farem el 2 de Juny al Teatre Tarragona, dins el concert final del cicle que celebra els 10 anys del Cor InCresce...

24/1/2018

Aquest curs els Adagio participem al CantaGran! Que organitzen els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona. 

Ja hem cmençat els assaigs amb la directora Montse Meneses per preparar l’espectacle “De Berlín al Paral·lel”.

7/6/2017

Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

El dimecres 7 de juny ens ho hem passat genial al Taller de descoberta de repertori. Amb la nostra directora convidada Rosa Boqueras hem fet un gran viatge recorrent diversos indrets del món cantant música amb melodies i ritmes populars...

1/6/2017

Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

El primer taller, el dimecres 31 de maig, els Adagio hem tingut la satisfacció de viure la integració del nostre cos amb el ritme, que ens ha permés anar despertant la creativitat com a eina de comunicació més sincera. Hem treballat des...

29/5/2017

El dia 28 de Maig els Adagio vam participar a la Trobada Coral de Primavera organitzada al Pòsit de Pescadors de Tarragona, juntament amb el cor infantil Rambla Músic, el Cor In Crescendo i l'agrupació coral del Serrallo.

Esperem participar-hi en properes edicions!

Older Posts >

Please reload

Propers concerts |

© Associació Cor Ciutat de Tarragona   |   www.corciutatdetarragona.org      |      http://www.setmanacantant.org