top of page

Gairebé 50 anys d'Història |

Els Rossinyols de Tarragona varen ser creats depenent de la Coral Boixerica de Tarragona, durant l’any 1969, L’any 1975, en desfer-se el cor adult, Els Rossinyols es constituïren en entitat independent. Posteriorment, opta per formar part de l’Associació Cor Ciutat de Tarragona. Des de l’inici pertany al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) i ha participat en totes les trobades i activitats organitzades. El seu treball es desenvolupa principalment en terres catalanes, tot i que ha ofert concerts a València, França, Anglaterra i Itàlia.

 

Amb altres cors de l’Associació Cor Ciutat de Tarragona, ha participat en el muntatge de l’obra Sant Nicolau de Benjamin Britten i Carmina Burana de Carl Orff. També ha participat en la Setmana Cantant en diverses edicions, treballant sota la direcció de Venno Lau, Basílio Antúlez, Elisenda Carrasco, Jordi Casas...

 

Ha estrenat diverses cantates com la “Transatlàntida” amb música de Baltasar Bibiloni i text de Miquel Desclot amb motiu del centenari del poeta Verdaguer (2002), "Foc, foc, xip, xap, xop" escrita per Fina Anglès, "Cada castell una flama" i el darrer curs 2014-15 "Amics de pedra", obra centrada en el patrimoni de la ciutat de Tarragona, escrita per Adrià Targa i Joan Vives.

 

Amb l'ajuda de l'ACCT, Els Rossinyols el 2014 inicia el projecte de corals als barris de Tarragona "Cosim la ciutat", amb diversos projectes a la vista. Aquest curs 2019/20 compta amb una secció que assaja setmanalment al Col·legi Pràctiques de Tarragona.

 

Actualment en porten la direcció la Maria Negrié i en Marc Guerris.

Els Rossinyols de Tarragona som la secció infantil de l'ACCT.

 

Assagem a la Sala Núria Delclòs de la Cooperativa Obrera Tarraconense (carrer de Fortuny, 23) TARRAGONA

 

HORARI:

 

Petits (de 3 a 7 anys):

- dilluns de 17:30 a 18:30

 

Mitjans (de 8 a 13 anys):

- dissabtes de 10:00 a 11:30

bottom of page