© Associació Cor Ciutat de Tarragona   |   www.corciutatdetarragona.org      |      http://www.setmanacantant.org

30/09/2018

Els ADAGIO iniciem el curs 2018/19 amb un magnífic taller de descoberta de repertori a càrrec del director argentí @Alejandro Merayo.

Ja tenim les veus a punt!

COMENCEM! 

02/06/2018

Aquest matí els cantaires del Cor Adagio i d’Els Rossinyols (mitjans) hem assistit a l’assaig general del concert final del Cicle “El cor a la veu” que el CorIncrescendo ha organitzat per celebrar el seu 10è aniversari. 

Màquines a punt pel concert d’aquesta tarda al Teatre Tarr...

28/04/2018

Avui el Cor Adagio hem actuat al cicle “El Cor a la Veu” que el Cor InCrescendo ha organitzat en motiu del seu 10è aniversari. Al concert d’avui també hi participaven els Cor ArsMusicae.

Estem molt contents d’haver pogut ser unes de les 24 corals que han anat participant durant...

26/01/2018

Aquest trimestre duem a terme la nostra activitat a l’antic cafè del Teatre Metropol. Aquest dimecres vam tenir l’ajuda del Marc Guerris, director dels Rossinyols de Tarragona, els petits de la nostra associació i ens va començar a ensenyar les cançons que farem el 2 de Juny al...

24/01/2018

Aquest curs els Adagio participem al CantaGran! Que organitzen els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona. 

Ja hem cmençat els assaigs amb la directora Montse Meneses per preparar l’espectacle “De Berlín al Paral·lel”.

07/06/2017

Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

El dimecres 7 de juny ens ho hem passat genial al Taller de descoberta de repertori. Amb la nostra directora convidada Rosa Boqueras hem fet un g...

01/06/2017

Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

El primer taller, el dimecres 31 de maig, els Adagio hem tingut la satisfacció de viure la integració del nostre cos amb el ritme, que ens ha per...

29/05/2017

El dia 28 de Maig els Adagio vam participar a la Trobada Coral de Primavera organitzada al Pòsit de Pescadors de Tarragona, juntament amb el cor infantil Rambla Músic, el Cor In Crescendo i l'agrupació coral del Serrallo.

Esperem participar-hi en properes edicions!

23/04/2017

Aquest proper dissabte 29 d'abril, el Cor Adagio i Les veus del casal (Casal de la gent gran de Cambrils) reben el Cor Erkudengo Ama de la població d'Alsasua, Navarra. Fa un any els dos cors de les nostres contrades van fer un concert al poble Navarrès i ara en fem la tornada.

E...

13/02/2017

Aquest diumenge 12 de Febrer (2017) tots els grups d'Els Rossinyols de Tarragona hem anat a la Casa de Colònies Mas Baget d'Alforja a cantar, treballar les cantates que estem preparant, dibuixar, jugar, córrer i saltar, degustar el fantàstic menú que ens han ofert i, finalment...

Please reload

Featured Posts

Estrenem pàgina web

14/06/2015