© Associació Cor Ciutat de Tarragona   |   www.corciutatdetarragona.org      |      http://www.setmanacantant.org

Tallers de final de Curs: Body Percussion

June 1, 2017

Aquest final de Curs, la Neus Torres, la nostra directora, ens ha preparat diversos tallers sorpresa a càrrec de grans professionals.

 

El primer taller, el dimecres 31 de maig, els Adagio hem tingut la satisfacció de viure la integració del nostre cos amb el ritme, que ens ha permés anar despertant la creativitat com a eina de comunicació més sincera. Hem treballat des de la música, el moviment i l’emoció al Taller de percussió corporal com a eina interpretativa, pedagògica i de creixement personal organitzat i conduït per una gran professional i percussionista corporal, la Neus Plana. Gràcies Neus per aquesta magnífica experiència.

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Estrenem pàgina web

June 14, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

January 26, 2018

January 24, 2018

Please reload

Archive