top of page

VI Concert Solidari


Gran èxit del nostre VI Concert Solidari dels Rossinyols! Com ja us vam anunciar, enguany el Concert Solidari l'hem fet al Centre Cívic del Mas Abelló de Reus, organitzat conjuntament amb l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i on vam acollir la Coral Xaloc de Torredembarra, l'EMM de Torredembarra, l'EMM d'Altafulla i el CEIP Joan Rebull de Reus. Hem passat un matí estiuenc molt productiu i divertit on hem cantat, ballat, jugat, après i sobretot, on hem pogut posar el nostre gra de sorra en la causa solidària de l'acte. Amb les aportacions del prop de 80 famílies assistents al concert, hem aportat més d'una tona d'aliments al Banc dels Aliments. Tot un èxit!

Fins l'any vinent!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page