top of page

Cor Adagio | Viatge a Navarra


Aquest passat cap de setmana de l'1 de Maig el Cor Adagio i Les veus del casal, del Casal de la gent gran de Cambrils, hem anat al poble navarrès, Alsasua a fer un concert compartit amb el cor Erkudengo Ama.

Dissabte a les 20.00 de la tarda vam fer el concert al Centro Cultural d'Alsasua que va tenir força públic i on vam oferir un programa conjunt amb el cor cambrilenc de música d'arreu dels Països Catalans portant així la diversitat de timbres, accents i ritmes dels diversos territoris de parla i cultura catalana.

D'havaneres a jotes, passant per la cançó d'autor, per gaudir tots junts de la nostra cultura.

Evidentment el viatge ens ha dut per diversos indrets de la zona i ens ha servit per fer molta germanor entre els dos cors.

Ara toca descansar!

Us deixem algunes fotos del viatge, molta natura i bon menjar! Mireu quina bona colla érem:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page