© Associació Cor Ciutat de Tarragona   |   www.corciutatdetarragona.org      |      http://www.setmanacantant.org

1r Taller Infantil de Cant Coral - Santa Tecla 2015

September 7, 2015

     Com ja sabeu i és tradicional, cada any, els Rossinyols participen activament a les festes de la ciutat de Tarragona, Santa Tecla, oferint un concert a la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la interpretació d’una cantata. Aquest any la cantata anirà sobre el mar, la terra, peixos, altres animals... No diem res més i guardem la sorpresa!!

 

    Enguany, però, i per preparar el concert, volem encetar el 1r Taller infantil de cant Coral. No només prepararem la part de musical, sinó que també farem dos tallers més, de coreografia i moviment i de plàstica i escenografia.

 

Els realitzarem els matins del 7 al 10 de setembre entre les 9.45 h i les 13.30 h del matí.

 

El Concert serà el dia 24 a les 19.30 h al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

 

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

Estrenem pàgina web

June 14, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

January 26, 2018

January 24, 2018

Please reload

Archive