top of page

El COR ADAGIO neix l'any 1996 per a la inquietud d'alguns pares i amics dels Rossinyols que volien conèixer i participar en el món coral i no havien tingut mai l'oportunitat de fer-ho. Es crea el "Cor de pares i mares", com a secció de l'Associació Cor Ciutat de Tarragona.

 

Al final del curs 95-96 fa el concert de presentació, i al curs següent se l'anomena "Cor Adagio". Té com a objectiu la formació d'una coral per a homes i dones amb ganes de cantar, de conèixer repertori i la tècnica per a cantar en grup. El repertori, és variat començant per cànons i cançons senzilles fins al repertori coral a vàries veus.

 

En l'actualitat el nostre repertori consisteix principalment en cançons populars d'arreu i també cançons profanes i religioses de diferents segles i estils. El Cor Adagio participa en els concerts de l'ACCT i en fa d'altres a la demarcació de Tarragona. Actualment consta d'uns 15 cantaires il·lusionats per a millorar individualment i com a conjunt.

 

Des del curs 2008-09 l'Anna Blanco en deixa la direcció i se'n fa càrrec la Neus Torres que, després de 10 anys en passa el relleu a l'actual directora, la Mireia Besora.

Cor Adagio

Logo Adagio.png

Som el cor d'adults de l'Associació del Cor Ciutat de Tarragona.

 

Assagem al Teatre Magatzem, de la Cooperativa Obrera (Carrer Fortuny, 23) de TARRAGONA

 

HORARI:

- dimarts de 19:00 a 21:00

bottom of page