Jove Cor de Tarragona | Biografia

Dirigit en els seus inicis per Xavier Sans i Maria Rosa Sanahuja ha estat dirigit també posteriorment per Montserrat Rosset, Xavier Pastrana i Núria Batet.

Ha interpretat un repertori variat sobretot a capella o amb acompanyament de piano i també ha participat en muntatges amb orquestra en concerts del Cor Ciutat de Tarragona i amb l’orquestra Cum Iubilo del Camp de Tarragona per als concerts extraordinaris de Nadal.

Les seves actuacions han estat sobretot, en poblacions del Camp de Tarragona o dins els concerts de l’Associació, però també ha actuat a altres comarques dins les activitats promogudes per Corals Joves de Catalunya.

Actualitat |

16/06/2016

Avui 17 de Juny, les noies del Jove Cor han actuat a Reus, a la Prioral de Sant Pere, juntament amb Cal·líope, cor femení. El programa del concert es titulava "Versos d'amor i de vida" i estava format per obres amb contingut literari i peòtic, d'autors com Desclot, Carner, Segarra, Quevedo, Catasús, Heine, Klingemann i amb música de Josep Vila, Xavier Pastrana, Eduard Toldrà i Felix Mendelssohn entre d'altres.

Amb aquest concert es tancava la col·laboració que han fet els dos cors...

02/08/2015

El Jove Cor de Tarragona també té un racó al web de l'ACCT. Com a cor de jovent de l'Associació, també serem actius a la nova pàgina web.

 

Segueix la nostra actualitat i mantén-te informat!

 

 

Please reload

El Jove Cor de tarragona som la secció jove de l'ACCT.

 

 

HORARI:

- ACTUALMENT

EL JOVE COR DE TARRAGONA

NO ESTÀ EN ACTIU

Vols venir a cantar ?

omple el formulari

© Associació Cor Ciutat de Tarragona   |   www.corciutatdetarragona.org      |      http://www.setmanacantant.org